Beste Werkgever,

Piet van Ommen

Naam: Piet van Ommen

Woonplaats: Zeewolde

Vervoer: Ja, in het bezit van een eigen auto

Ik ben… een bevlogen teamplayer met ruim 38 jaar ervaring in diverse takken van de hulpverlening, onder andere in de psychiatrie, gehandicaptenzorg, jeugdzorg en vluchtelingenwerk. Hier heb ik ook diverse kwalificaties voor. Ik heb zowel leidinggevende als uitvoerende functies vervuld, waardoor ik zeer breed inzetbaar ben. Ik heb een hele flexibele instelling, geen 9 tot 5 mentaliteit en steek graag mijn handen uit de mouwen. Daarnaast ben ik erg betrokken, stressbestendig en een echt mensen-mens. Ik word gelukkig als ik kan bijdragen aan het welzijn van anderen.

Ik zoek… een baan in de hulpverlening, bijvoorbeeld de ouderenzorg, gehandicaptenzorg of GGZ. Ik sta overal voor open en ben zeer leergierig. Ik ben beschikbaar voor 32-36 uur, maar ook inzetbaar voor kleinere dienstverbanden of vrijwilligerswerk.

Contactpersoon: Bernike Hoek (Team Z) 06-51614140

 

Yvon Josee

Naam: Yvon Josée

Woonplaats: Zeewolde

Vervoer: Ja, in het bezit van een eigen auto

Ik ben… een enthousiaste doorzetter met veel ervaring in de horeca en detailhandel. Momenteel doe ik vrijwilligerswerk met demente ouderen voor twee dagen in de week en ook dit vind ik fantastisch om te doen. Ik ben te karakteriseren als daadkrachtig en flexibel. In de avonden of weekenden werken is voor mij geen probleem. Daarnaast ben ik verzorgend, geduldig en sociaal. Ik vind het fijn om als gastvrouw mensen een mooie tijd te bezorgen. Met deze verzorgende instelling ben ik uitstekend inzetbaar voor functies in de horeca, detailhandel of dagbesteding.

Ik zoek… Een uitdagende baan voor 24 tot 36 uur waar ik mijn kwaliteiten in kwijt kan. Het liefst in de horeca, detailhandel of dagbesteding.

Contactpersoon: Bernike Hoek (Team Z) 06-51614140

Recente berichten