Beste Werkgever,

 

Jusuf

Hallo, mijn naam is Yusuf. Ik woon sinds juli van dit jaar in Zeewolde. Ik ben vader van een dochter van 9  jaar en mijn vrouw is in verwachting van ons tweede kind. Ik kom oorspronkelijk uit Syrië en ben momenteel bezig met inburgering. In Syrië heb ik jarenlang gewerkt als assistent chirurg en mijn droom is om dit werk opnieuw te kunnen doen hier in Nederland. Toen ik nog bij het AZC zat heb ik een cursussen gevolgd bij het Rode Kruis waar ik waarschijnlijk binnenkort ook vrijwilligerswerk kan doen. De cursussen die ik heb gevolgd zijn EHBO 1e hulp en EHBO baby en kind. Hier heb ik certificaten voor gehaald. Ik hoop dat ik snel aan het werk kan vinden in de zorg.

Contactpersoon: Asmae Kartoubi (Team Z)  06–30918957

Heba

Hallo, mijn naam is Heba. Ik woon sinds 3 jaar in Zeewolde en kom oorspronkelijk uit Syrië. Ik ben moeder van twee kinderen van 5 en 2 jaar. Helaas kon ik na mijn komst niet meteen starten met inburgering en moest ik 1 jaar en 4 maanden wachten tot ik aan de beurt was. Inmiddels heb ik mijn inburgering en staatsexamen behaald en ben ik van plan om de opleiding spw te volgen op het MBO. Ik doe momenteel vrijwilligerswerk bij een kinderopvang en doe dit met veel plezier. Tijdens mijn opleiding hoop ik een goede stage te kunnen vinden waar ik uiteindelijk ook de mogelijkheid heb om betaald werk te kunnen doen. Ik wil graag met kinderen werken omdat daar mijn passie ligt.

Contactpersoon: Asmae Kartoubi (Team Z)  06–30918957

 

Naam: Gerda Fafiani

Woonplaats: Zeewolde

Vervoer: Ja, in het bezit van een eigen auto

Ik ben… een echte spin in het web die vaak aan 1 woord genoeg heeft. Ben ondernemend en leergierig, wil graag overal het beste uithalen. Inmiddels ruime werkervaring met name op financieel ondersteunend gebied:  Medewerker Contact Center, Projectmedewerker Hypotheken, Casemanager Schuldhulpverlening en administratief medewerker Hypotheken. Op dit moment ben ik bezig met mijn opleiding WFT-basis. Deze hoop ik begin 2018 af te ronden.

Naast mijn werk ben ik ook zeer actief als vrijwilligster: ik help kinderen met begeleidend lezen, draag mijn steentje bij als begeleidster van personen met een licht verstandelijke handicap en ben ik secretaris bij de honk- en softbal vereniging.

Ik zoek… een baan, dit mag zijn in de financiële, dienstverlenende sector maar mag ook  in de hulpverlening. Natuurlijk bereid om aanvullende opleidingen te volgen. Ik ben zowel parttime als fulltime beschikbaar.

Contactpersoon: Irma Loenen(Team Z) 06-57545332

 

 

Recente berichten